Fag- og underentreprenør

håndværker_stor

Fag- og underentreprenør
Få byggefakta, nye byggeprojekter og udbud før konkurrenten
Det har stor værdi for dig som fag- og underentreprenør at få oplysning om licitationsudbud og andre byggefakta så tidligt som muligt. Du får længere tid til at beregne, indhente priser og udarbejde dit tilbud. Og du kan planlægge et nyt projekt i forhold til dine andre opgaver. Bygge Information overvåger hele byggebranchen. Vi sender dig e-mail med byggefakta og nye udbud, licitationer og vindere af hoved- og totalentrepriser. Nemmere kan det ikke være!
Sådan får du din næste entreprise i hus
Bygge Information leverer også navnene på de entreprenører, der vinder nye hoved- og totalentrepriser, så du kan holde dig ajour med, hvem du skal kontakte for at få din næste opgave i hus.
Opgaver der passer til din forretning
Når vi overvåger byggeprojekter for dig, sørger vi for at skille de oplysninger fra, som ikke er relevante for dig. Du sparer tid og kan koncentrere dig om de fag- og underentrepriser, der skaber værdi for din forretning.

80% af vores kunder har øget deres omsætning med byggefakta fra Bygge Information. Test os allerede i dag og få gratis byggefakta om tre nye projekter!

Se her
Vi giver dig fuldt overblik over alle byggedata
Overvågning og daglig e-mail med nye fag- og underentrepriser, udbud og andre byggedata
Skræddersyet løsning, som matcher din virksomheds behov
Uundværligt redskab, når du vil undersøge nye forretningsmuligheder
Direct mail markedsføring
Virksomhedsovervågning, analyser og meget mere

Se produkter