Referencer

Hvad siger vores kunder?

 

Salgschef-Helmut-Melcheranker-hansen

Helmut Melcher

Salgschef,
Anker Hansen & Co A/S

Vi er en entreprenørvirksomhed med vision om at levere merværdi i markedet. Derfor har vi intensiveret vores analyser af markedet. Vi har derfor også effektiviseret vores bearbejdning af materialet fra Bygge Information, som vi har samarbejdet med i mere end ti år. Vi kan konstatere, at vores omsætning er støt og markant stigende. Og vi er ikke i tvivl om, at den forbedrede markedsindsigt er en væsentlig del af forklaringen. Bygge Information er således blevet en vigtig del af vores hverdag i Anker Hansen.

Sonny-curtisSonny Curtis

Microshade-logoNordisk Salgschef,
Micro Shade

Vi bruger dagligt FaktaNet Live (FNL) i vores virksomhed. Det er blevet et fuldt integreret værktøj i vores dagligdag og giver os det overblik vi har brug for. Vi bruger FNL til vores daglige planlægning blandt andet vil jeg fremhæve kalender- og notefunktionen som vigtige elementer i vores brug. FNL har betydet at vi har et langt større overblik over branchen og kan planlægge fremtiden med en gennemgribende viden om, hvilke projekter der venter forude.

Vi har tidligere brugt et konkurrerende produkt men oplevede fejl og mangler gentagende gange. Det har stor betydning for en virksomhed som vores. Dette har aldrig været tilfældet med FNL. Oplysningerne i FNL er altid opdaterede og brugerfladen, søgemuligheder, ja hele funktionaliteten er upåklagelig. Man behøver ikke være IT-kyndig for at anvende FNL. Det er et meget intuitivt system, som jeg kan tilgå det på alle vores digitale platforme – og det er vigtig. Når jeg har min iPad med rundt, så kan jeg altid danne mig et hurtigt overblik lige meget, hvor jeg er.

”Når vi sidder til møder med vores kunder, modtages det meget professionelt, at vi med få klik har kundens fulde projektliste og derfor kan komme i yderligere dialog på flere sager”.

Anne Mette Weng

Forretningsudvikling, Ardex
FaktaNet Live er mit hovedværktøj. Jeg bruger det hver eneste dag! Systemet giver et hurtigt overblik over, hvilke byggesager der specifikt er interessante for os at arbejde videre på. Alle nødvendige og tilgængelige informationer på projektet opdateres, og vi sættet vores lid til, at oplysningerne kommer så snart de er der. Faktisk har jeg været udsat for, at jeg som bruger af FaktaNet Live har fået oplysninger, før nyheden var kommet ud på de pågældende tegnestuer! Den vigtigste forskel på vores tidligere udbyder og FaktaNet Live er troværdighed. Jeg ved, jeg kan stole på de oplysninger, der står i FaktaNet Live. Herudover ved jeg, at vi har sparet penge ved at skifte til FaktaNet Live. Jeg siger altid til virksomheder, der overvejer hvilken informationsudbyder, de skal vælge, at det vil koste dem penge, hvis de ikke vælger FaktaNet Live. Det kan simpelthen ikke betale sig at lade være. Det bedste ved FaktaNet Live er den overskuelige struktur, de troværdige oplysninger, hurtig respons fra kundeservice og et altid imødekommende og tålmodigt personale.

JORTON A/S har et stort behov for løbende at være på forkant med kommende bygge- og anlægsopgaver. I et marked med omfattende priskonkurrence er det afgørende, at vi med det rette overblik over den samlede opgaveportefølje formår at foretage de rette prioriteringer og anvender vores ressourcer på opgaver, der bedst matcher vores erfaringer og kompetencer. FaktaNet Live lever til fulde op til dette behov, og vi har haft stor glæde af samarbejdet og sparringen med Bygge Information.jorton_ref_logo
Thomas Krogh, Jorton A/S
Vi har hos GSV Materieludlejning A/S haft prøvet flere firmaer som udbød information om bygge-entrepriser samt andet brugbart information indenfor vores erhverv. Og vi blev ret hurtige enige om i vores organisation, at Bygge Informationen var klart bedst. Deres materiale er nemt at bruge og utrolig overskueligt. Vores sælgere som benytter systemet har en klar fordel i form af den information, de får før vores konkurrenter. Vi kan kun give Bygge information vores bedste anbefalinger!
Dan O. Protin, Adm. direktør, GSV Materieludlejning A/S
Vores firma har siden februar 2010 anvendt FaktaNet Live, som projekt ”snapper”.
Tidligere anvendte vi Byggeinformationens Kort, som vi fik tilsendt med posten, hvorefter de blev fordelt i huset o.s.v. Ved hjælp af disse kort kunne man se hvilke projekter var i gang/skulle i gang/ og hvornår. Ved FaktaNet Live er det blevet væsentligt nemmere at følge projekterne.Vi har, siden vi startede med FaktaNet Live mærket en klar fremgang i vores salgsmetoder, samt en hel del nye kunder, som vi er kommet i kontakt med, ved hjælp af dette program. Det er en nem og overskuelig måde at få kontakt til de mest interessante byggeprojekter, der bliver udført i Danmark, samt andre projekter som vi måske ikke ville høre om, før det var for ”sent”. Mega ros til personerne bag Byggeinformation og en klar anbefaling til FaktaNet Live.
Magnus Gregersen, Distriktchef, Record BMT A/S
Siemens har gennem en længere årrække haft et fantastisk samarbejde med Bygge Information, der som den største udbyder af projektinformation har skræddersyet en løsning til os, som holder alle vore salgskonsulenter orienteret om byggeaktiviteten. Bygge Information er den ”specialiserede medarbejder” hos Siemens, der indhenter, researcher og distribuerer viden direkte til vores konsulenter.siemens-logo-2
Antonis Eleftheriou,
Siemens Building Technologies